ringobus

Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Oj oj oj...

Av Olga - 27 januari 2010 19:55

Inte ofta det sker en uppdatering här inte... Finns väl ingen direkt anledning till det egentligen mer än att det inte händer så mycket här hemma för tillfället. Nyår har passerat och vi firade här hemma med vänner och hundar. Det var ett lugnt firande med god mat och trevligt sällskap. Här i urskogen skjuts det inte så mycket smällare på nära håll vilket var skönt men de smällare som hördes var det ingen av hundarna som brydde sig om. Flinga kollade om nån annan av hundarna brydde sig och när ingen gjorde det så gjorde inte hon det heller. Underhållaren för kvällen var denna lilla man:

  

Felix, sötaste killen i stan hade järnkoll på alla våra kontroller....vi fick tyvärr lite svårt att hitta dem dan efter :)

  

Rester av en förrätt som tydligen föll herrn i smaken.


 

Undrar vad Ceasar Milan skulle säga om denna bild :))


Dagarna efter nyår var lugna, Max fick ett par skridkor i julklapp så han har övat en del på gölarna här uppe i skogen. Funderar på om jag själv skulle kunna stå på ett par skridskor idag, det var ett par år sen man åkte.

Max var i alla fall duktig.

   


Hundfronten då, Olga ska börja sin allergivaccinering nästa vecka sen är det bara hoppas på att det hjälper. Man får räkna med att det tar upp till ett halvår innan man ser resultat. Tills dess har matten gett henne en ny frisyr...

   

Inga öron kvar!! Eller i alla fall ingen päls på öronen... Men visst blev hon söt?! Hoppas att detta ska göra att hon får in lite mer luft i öronen så det blir mindre problem med dem.  Dessutom tycker inte Flinga att det är lika kul att hänga i dem nu heller så det är också bra.

Flinga då, hon och jag har anmält oss till en valpkurs i vår som jag hoppas ska starta så fort snön förvinner. Vill också att det ska bli lite varmare så vi kan åka ner till samhället och träna lite på att se andra hundar m.m vil lever liksom lite i vår egen värld här i skogen så det blir inte samma naturliga träning av valp som när man bodde i stan. Hon är i alla fall störtkul att träna än så länge, så himla lycklig bara hon får godis som belöning så klart, fast jag kör med föremål som belöning också. lika bra att utnyttja alla belöningsmetoder som funkar.


Idag hade vi agilityträning i köket, eller vi träna i alla fall på att gå igenom tunneln. Båda hundarna var som eld och lågor och sprang igenom gång på gång. Jag försökte fota samtidigt som jag höll fast tunnel och slängde in godis i den, svårt men en bild fick jag.

  

En tunnel och en Flingarumpa.


Här kommer lite fler bilder på hundarna, eller ja två i alla fall...

 

Mattes älsklingar!! Passar på att lägga till att jag har införskaffat ny sax så Olgas tassar ska klippas om nu nån skulle störa sig på hennes björnfötter ;)


  

Vänner!!


Just ja, vi har ju haft besök av Maria, Tilde och Majken också. Flinga blev superglad av att träffa Majken, en likadan liksom. Vi fikade och pratade och hundarna sov mest när hälsningscermonin var över.

  

Maria och Tilde


Det var allt för denna gång, nu får vi se hur lång tid det tar tills jag uppdaterar nästa gång :)


Adjö


 
 
Anna-Greta

Anna-Greta

27 januari 2010 21:49

Du uppdaterar i alla fall, själv har jag totalt snöat in när det gäller hemsidan. Hade gott!

http://www.pomberlys.se

 
Johanna

Johanna

28 januari 2010 11:13

Gör ALDRIG mer om såna där långa förfärliga avbrott! Det är nästan kriminellt att ta såna små glädjeämnen från sina vänner!!!!
Olga är söt i sin pagefrissa. Påminner mycket om Nissemannen när han blev klippt. Annars har jag inte så mycket att tillägga efter samtalet igår ;)
Jag är hemma med lätt hjärnskakning idag. Brellir körde upp sitt framknä i tinnigen på mig så jag såg stjärnor och planeter bortom vintergatan. Han blev rädd el nått och kastade sig framåt, men där stod jag och la ut hö.... Sen stod jag inget mer heller utan låg som en utslagen hjälte och gjorde snöängel.
Kram

http://www.krokanden.se

 
Carro, Tim och Melker

Carro, Tim och Melker

30 januari 2010 20:20

Oj! Var tvungen att sätta på mig glasögonen för att se om jag verkligen såg rätt. KICKI har uppdaterat! Underbart! Härliga bilder och Flinga är ju grymt gullig! Kram

http://pudelrace.se

 
Sofia

Sofia

6 februari 2010 20:01

Precis, som ni andra skriver! Har Kicki uppdaterat sidan?? Wow:) Kul att läsa i alla fall vad ni har gjort. Ses vi på agility banan i vår? Katinka skulle köra en kurs för oss så fort snön släpper, i rally och agility blandat, det låter skoj det:) Kram från Sofia med Welsh galningnarna..

http://orrethaizon.doggyblogg.se

 
Ingen bild

Sofia

27 februari 2010 22:52

Vi vill se mer uppdateringar!!!!!!!

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olga - 22 juni 2010 21:34

Bloggen tar ett uppehåll på obestämd tid. Känner ingen motivation till att skriva + att tiden inte räcker till. Dessutom händer det inte mycket på hundfronten utan vi har gått klart vår valpkurs och nu blir det att hålla igång den träningen och ta ta...

Av Olga - 26 maj 2010 13:31

Häromdan fick lilla Fröken Flinga vara själv lite längre än hon brukar vara, fortfarande inte hysteriskt länge men jag tror vi lämnade henne en timme längre än vad hon varit själv innan. Hon har skött sig så himla bra den sista tiden när hon varit sj...

Av Olga - 12 maj 2010 19:37

Kanske lite sent att skriva om valpkursen som började förra veckan, men va fasen man kan ju inte hinna med allt. I torsdags samlades en liten skara på 3 hundar för att gå valpkurs. Det var jag och Flinga, en hane på 9 månader och en annan hane på 5 1...

Av Olga - 4 maj 2010 13:08


Känner att denna vecka blir stressig med jobb, två hundkurser som startar, barnmorskebesök, fotbollscup m.m. Hej o hå, men det blir nog bra. I söndags började agilitykursen, Flinga och jag var mest med för socialisering men även hon fick köra lite ...

Av Olga - 25 april 2010 18:42

Vi har verkligen inte gjorde nånting idag. Hela familjen inklusive hund är precis slut så det är ganska skönt att slappa även om jag som bara är ledig varannan helg egentligen gärna vill hitta på saker men en vilodag kanske också kan vara bra... ...

Ovido - Quiz & Flashcards